е чист за планирането на сватбата.Четири месеца след обявяването на годежа

...
 е чист за планирането на сватбата.Четири месеца след обявяването на годежа
Коментари Харесай

Ще покани ли Стивън Колети Laguna Beach Costars на сватбата си? Той казва...

 е чист за планирането на сватбата.

Четири месеца след обявяването на годежа си с Алекс Уивър,  възпитаникът призна, че в действителност не е заключил проектите си към огромния си ден, шеговито казвайки E! Новини в извънредно изявление, че той в действителност е „ на всички места “.

„ Имаме доста благоприятни условия сега “, показа той на благотворителен шампионат по туршия на 23 март в интерес на Change Your Brain Foundation и The Lemons Foundation, като постъпленията отиват за лекуване на психологично здраве. „ Все още би трябвало да стесним нещата, тъй че е доста да се любуваме на нашия ангажимент, само че също по този начин да разберем какво тъкмо желаеме да създадем. “ (За повече от Стивън, включете E! News тази вечер, 25 март, в 23:00 ч.)

Ето за какво Стивън към момента не е заключил безусловно листата с посетители. Въпреки че той „ изцяло “ би се радвал да предложения някогашните си съученици по актьорския състав – като и още – той и годеницата му към момента измислят дали в действителност желаят сватбата им да бъде голям гърмеж.

„ Ще има мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР